Kevät lähenee!

Kevät tekee tuloaan ja aika taas hieman tänne myös päivitellä.

Ensimmäisenä ilmoitus huomenna 14.3. liike suljettu olemme Suzukin koulutuksissa koko päivän.

Kevät tekee tosiaan tuloaan ja ensi kuussa saapuisi taas erä Linder alumiiniveneitä 440 Fishing ja 400 Sportsman malleja. Osa myyty jo ennakkoon, mutta vielä veneitä vapaana! Olkaa yhteydessä, jos veneen päivitys mielessä🚤

Venemessujen sekaan saatiin myös mahdutettua koulutuksia ja nyt voimme suorittaa Mirka Pro Shield kestopinnoite asennuksia! Kestopinnoitteella saavutetaan paras suoja gelcoatille uv-säteilyä ja hapettumista vastaan. Pinnasta tulee myös erityisen likaa hylkivä ja ylläpito on helpompaa. Hienoa saada tämä vaihtoehto perinteisten vahojen rinnalle.

Tämä kuukausi on vielä myös aikaa hyödyntää Mercury Repower tuki uuden moottorin ostoon!